Son dakıka

8 Haz 2008

Bahçeli Krizden Çıkma Formülünde Kendini Unutmuş.?




Bahçeli Krizden Çıkma Formülünde Kendini Unutmuş.?


Bahçeli krizden en az hasarla çıkmanın formülünü buldu.. MHP liderinin kurduğu denklemde Erdoğana şimdilik yer yok... Ama Devlet Bahçeli Formülde Kendini Unutmuş

Bahçeli krizden en az hasarla çıkmanın formülünü buldu.. MHP liderinin kurduğu denklemde Erdoğan'a şimdilik yer yok..
Devlet Bahçeli: AKP kendisini klonlasın

Siyasi yasak istenmeyen AK Partili 301 milletvekili şimdi yeni bir parti kursun. Bu partinin oluşturacağı hükümet ülkeyi yönetsin. Ankara'da şimdi Bahçeli'nin bu formülünü konuşuyor. MHP lideri Bahçeli'nin krizi atlatma adına geliştirdiği formülde Erdoğan'a yer yok. Başbakanın geleceği mahkemenin vereceği karara bırakılıyor. Bahçeli'nin dikkat çeken uyarısı da kurulacak yeni hükümetin CHP'nin önerilerini dikkate alsın çağrısı. Kapatma davasından Türkiye'nin en az hasarla çıkmasını isteyen Bahçeli, önerilerini Hürriyet'ten Enis Berberoğlu'yla paylaştı.

Bahçeli 4 adımda formülünü anlattı:


1) AKP'de Genel Başkan ve Başbakan dahil 39 vekil için siyasi yasak istendiğine göre... AKP kapatılsa da, kapatılmasa da bugünden başka bir parti kurmalı.


2) AKP'de sadece siyasi yasak istenilen 39 isim kalmalı. Diğer milletvekilleri yeni partiye geçmeli, yeni başbakan ile yeni hükümet kurulmalı.


3) AKP'den çıkacak yeni parti, 301 milletvekili ile parlamentoda çoğunluğu devam edeceği için normalleşme sürecine hizmet etmeli.


4) 61. Hükümet sıfatıyla parlamentodaki diğer partilerle MHP ve CHP ile görüşmeli, geçmişten ders çıkarılarak Anayasa değişikliği tasarlanmalı, ekonomik kriz önlemleri gündeme alınmalı.


Yeni hükümet özellikle CHP ile ilişkilerini geliştirmeli, çünkü sorun oradan kaynaklanıyor. Peki Erdoğan bu formülün neresinde olacak? Neden parti şimdi kurulmalı Berberoğlu iki soruyu soruyu Bahçeli'ye yöneltti. MHP lideri bu sözlerle Başbakanı yargıya havale etti: "Efendim, eğer AKP kapatılmaz ve Başbakan'a siyasi yasak gelmezse, Anayasa Mahkemesi kararından sonra partiler birleşebilir. Çünkü kapatma kararı alındıktan sonra yeni partiye geçen milletvekilleri de yeni bir dava konusu olabilir."


MİLLİ OCAK EDİTÖR NOTU:
"Bu Kriz Çıkış Noktası olarak, Başörtüsünü Serbest Bırakmak İçin AKP ve MHP' nin TBMM Aldıkları Kararla (Elbette Çok İsabetli Bir Karar, Ama Bu İki Partinin Bu Sorunu Çözmekteki Amaçları Seçim Yatırımımı..?Yoksa Milletin Değerlerine Sahip Çıkmak mı..? Bunu İyi Anlamak Gerek) Başladığına Göre, O Zaman Sayın Bahçelinin Formülü Yarım Kalmış Demektir..? Çünkü Sayın Bahçeli, Bir Vatansever Olarak, Ülkemizin Bu Krizden En Az Hasarla Çıkması İçin Yaptığı Bu Güzel Formülde Kendisini Unutmuş..!"

Milli Ocak Olarak Merak Ettiğimiz;
Sayın Bahçeli Ülkücüler Dışında Herkesin, Ülkeyi Nasıl Yöneteceği Hususunda Formüller Yapıyorda, Neden ÜLKÜCÜLER Bu Ülkeyi Nasıl Yönetir..? Ülkücüler Bir ve Beraber Olup Nasıl İktidar Olur..?Siyaset Arenasındaki Hemen Her Kesimden Daha Fazla Bu Ülkeyi Yönetmek Ülkücülerin Hakkı Değilmidir..? Gibi Formüller Üretmiyor..?

Krizden Çıkmak İçin Milli Ocak Formülü:
Tayyipsiz, Bahçelisiz, Baykalsız ve Tabiki Dallama Toplama Partisi(DTP) nin Olmadığı BİR TBMM

MİLLİ OCAK HABERURL: http://www.milliocak.com/default.asp/http.docs/yazdir.asp?bolum=588

Hiç yorum yok:

Google Gruplar
irfanmektebi@hotmail.com grubuna kayıt ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Benim Peygamberim

İlgili aramalar: müzik - ilahi -  ilahi