Son dakıka

10 Haz 2008

ABD hepimizi Kızılderililer gibi yok edecek

Fatih Altaylı bir yazı yazmış. Bir kişide onu onaylamak için şöyle yazmış.

İste geldigimiz nokta bu.
Bunu normal demokrasi mucadelesi olarak gorenler, F.Altayli'nin bu yazısını dikkatle okumalilar.
Bu hareket kesinlikle masum dini hak mucadelesi degil.Ataturk devrimleri ile siyasi guclerini kaybetmis din tuccarlarinin tekrar iktidari elde etme mucadelesidir.

Benim görüşümde aşağıda
Demek ki Ya Atatürk egemenlik kayıtsız şartsız milletidir derken bu işlere hiç aklı ermeden konuşmuş, Ya da korku üretme merkezleri Atatürk'ü sadece kullanıyor ama onun sözlerini hiç umursamıyor ve iki yüzlülük ediyorlar.
Şimdi düşünelim hiç seçim kazanacak başarıları olmayanlar ve onların maaşlı bürokratları iktidarlarını nasıl koruyacaklar.
Bir tek yolu var. Kendileri dışın da herkese bir kulp takarak koruyacaklar.
AKP içinde % 6-7 Refah partisinin oyları da olan bir demokrasi koalisyonudur.
Demokrasi gerçekleşir ve mevcut CHP diktası kırılabilirse zaten bu parti koalisyonu kendiliğinden dağılacak ve herkes kendi yerine sağcı sağa, solcu sola, dinci yerine, merkezde yerine çekilecektir.
Bu durumda sistemin pek çok cinayetler, ihtilaller, dışarısı ile işbirliği halinde ülkenin menfaatlerini engellemelerden suçlu durumda olan bürokrasisi yargı önüne çıkacak ve tüm pislikler ortaya saçılacaktır. Bu yüzden AKP yi bir bütün halinde sadece dincilerden oluşan bir parti gibi lanse etmek ve Atatürk'ü de sadece kullanmak amaçlı öne çıkarmak zorundadırlar. Sanki Atatürk bu durumlardan ancak milli irade ile kurtulacağımızı söyleyip egemenliği millete vermemiş gibi.
Başka çareleri yok.

Bu yapıyı şimdi savunanlar bir kaç yıl sonra hatalarını anlayacaklardır ama inşallah ABD haritalarında bölünmüş olarak gösterilen bölgemizden oy alabilen tek partinin imhasındaki dış desteğin ücreti olarak bu yapı orada artık milletimizin oy aldığı parti kalmadı şeklinde çıkarılacak kargaşalar ile oraya önce barış gücü sonrada İsrail Kürdistan'ına satmış olmaları ihtimali çok yüksektir.

Osmanlı böyle satılıp dağıtılmıştı. Kanadoğlunun % 97 ilede gelseler onlara devleti teslim etmeyiz sözünün altında şu sırada AKP düşmanı olanlar, kendilerinin de
o % %3 lük azınlık tarafından % 97 lik yerliler olarak görüldüklerini anlarlar.
ABD Amerika kıtasındaki Kızılderililerin neslini böyle tüketti. Irakta bir buçuk milyona varan ölülere ve devam etmekte olan duruma bakar ve daha işin başında bulunduğumuzu anlar sıranın bize gelmekte olduğunu düşünürseniz iyi edersiniz. Bizler imha edilme sıramızı bekliyoruz. Seçilmişler tarafından değil, ABD yaptırdığı ihtilaller ile ele geçirdiği bürokratik makamlar da oturanlar tarafından imha edileceğiz. Siyasileri eleştirebiliyoruz. Kuşkulanınca değiştirebiliyoruz da. Ama bürokratları tanımıyoruz bile sadece düşman olduğumuz daha doğru deyimle oldurulduğumuz iktidarın elini kolunu ABD hesabına bağladıklarını bazılarımız biliyor bazılarımızda kesimhanenin hazırlandığından haberleri bile olmadan alkış tutuyor.
Beni kesen senide, onu da sırayla kesecek. Çünkü birimizi keserken ötekilerin de kollarını tutup ABD nin adamlarına ya da çetelerine yardım etmesi gerekiyor. Sonra sıra kendisine gelince işi fark edecek ama kesilmekten kurtulamayacak. ABD de kaç tane Kızılderili kaldı bir bakında sonumuzu görün. Belki uyanmak için işe yarar.
Büyük İsrail ve geleceğin bölgeye taşınacağı ABD elitleri ve falanjistler yoksa yeni bir barış dünyasını nasıl kurabilirler. Her şey hazır olunca Amerika kıtasının tüm sanayisi savaş makinelerini gemilerini uçaklarını alıp büyük İsrail olarak egeden Afganistan'a kadar bu bölgeye ve Mezopotamya ya yerleşecekler.
Bizler Kızılderililer gibi aramızda savaştırılıp imha edileceğiz.

Olamaz diyenler birde ya olursa açısından düşünsünler. 28 Şubatın Yahudi kökenli olduğu yazılıp çizilen ve güçlü Yahudi örgütü Jinsa dan ödül alan.malum generali Çevik Bir'i Irak'ın işgali başlarken tezkere oylamalarında ABD den konuşarak aynen şöyle demişti.
Türkler daha ne istiyorlar. Amerika ya komşu oluyorlar. (Dikkat Türkler derken 3. şahıs zamiri kullanıp kendisini dışında tutuyor)
A.D.Şimşek

Hiç yorum yok:

Google Gruplar
irfanmektebi@hotmail.com grubuna kayıt ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Benim Peygamberim

İlgili aramalar: müzik - ilahi -  ilahi