Son dakıka

30 Tem 2007

TARİHİ RESİMLER

COCO COLA HAKKINDA

Coca Cola içiyormusunuz? Öyleyse okuyun..........
Kum Zambagı


Sevgili dostlar,burada çoğumuzun severek içtiği coca cola üzerine anlatacaklarım bazılarınızın hoşuna gitmeyebilir..fakat elçiye zeval olmaz diyeyim ve kısa bir süre önce bir arkadaştan duyduğumu sizlere aktarayım..anlatıma göre olay şu..

Coca cola amerika merkezin en büyük yöneticilerinden biri bir müddet önce emekli olmuş..emekliliğinin üzerinden biraz geçtikten sonra bir gazeteci çağırarak bazı açıklamalarda bulunmak istediğini söylemiş..çok büyük vicdan azabı içinde olduğunu belirtmiş,sebebini soran gazeteciye de şu açıklamaları yapmış...

"Coca colanın yapımı ile ilgili olarak bazı şeyler söylemek istiyorum..Coca colanın ana maddesi ( ismini hatırlayamıyorum,ben x otu diye yazacağım ) olan x otu amerikada çok büyük,uçsuz bucaksız alanlarda yetiştirilir,ve toplanımı büyük traktöre benzer kocaman araçlarla el değmeden otomatik olarak yapılır..

buraya kadar sorun yok,işte sorun bundan sonra başlıyor..bu x otu denen ot,farelerin hastalık derecesinde sevdiği bir ottur,başka bir deyişle fareler bu otların arasında karınca sürüleri gibidirler..

ve bu otların toplanması devasa makinelerle el değmeden yapıldığından ot ve fare aynı anda toplanır,ve fabrikadaki dev kazanlara bu toplanan fare ot karışımı ürün boşaltılır..bu fareleri kazanlarda yok etmek içinde çok kuvvetli bir asit kullanılır..fareler sıvının içinde erir ve yok olurlar..işte colanın asitli olmasının sebebi budur..

fareleri tek tek ayıklama imkanı olmadığından eritmek yoluyla yok etmek..ve ben yıllardır insanlara bunu içiren bir şirkette en üstte çalıştım,şimdi emekliyim..insanları uyarmak adına bunları anlatıyorum"

Evet dostlar benim arkadaşımdan dinlediklerim ve onunda bir gazete veya dergiden okuduğunu söylediği olay aynen böyle..ben sizlere anlatayım,ister inanirsınız,ister inanmazsınız..orası sizin bileceğiniz bir iş..ben şahsen uzun zamandır cola içmiyorum yahudi şirketi olduğundan dolayı..

her yudumda gözümün önüne ölen müslümanlar geliyordu..bıraktım...üstteki olayıda yeni duydum..inanın veya inanmayın..

fakat son söz olarak birde kendi yaşadığım bir olayı anlatayım..inanmadıysanız belki bu sizi düşündürür..

1967-68 yıllarında İzmir'in Gümüldür kazasında babamla bir kahvehane de idik..bir müddet sonra kahvede bir ayaklanma oldu..babam hayrola nedir diye sorduğunda,adamın birisi bir cam coca cola şişesi gösterdi..yaşı 40 tan fazla olanlar o eski ağzı burmalı,cam,narin şişeleri bilirler..işte o tip bir şişe..

adamın anlattığına göre içinde fare kuyruğu varmış..onun için kahveciyle kavgaya tutuşmuş..kahvede oldu sanarak..ağzı metal kapakla fabrikada kapatılan şişeleri kahveci nasıl kapasın??gerçekten şişenin içinde ince kısmı yukarıda,kalın kısmı aşağıda olmak üzere bayağı büyük kuyruğa benzer bir şey vardı..

laboratuar analizini yapmadık tabii fakat bir büyük farenin kuyruğuna benziyordu..arkadaşımdan yukarıda anlattığım olayı dinleyince 8-9 yaşındayken yaşadığım bu olay birden aklıma geldi..ve bu yaşadığım ve anlattığım olayın herhangi bir politik sebeple veya amaçla anlatılmadığına emin olabilirsiniz..tabii inanıp inanmamak yine size kalmış..ben sadece bir dost olarak duyduğumu sizlere aktarmak istedim..

bu yazıyı yazmayı bir kaç gündür düşünüyordum..bu sabah horon61.yorem sitesindeki ağbimiz tarafından Coca cola başlıklı bir yazı yayınlandığını gördüm..bu yazıda yahudi sermayesinin Coca cola markasının ne anlama geldiği anlatılıyordu..

gerçekten bu olay devamlı gündeme gelir,ve buna rağmen cola yine devamlı içilir..horon61 sitesinde ki yazıyı da sizlere sunmak istiyorum,hala cola içmeye devam edermisiniz bilmiyorum,bundan sonrası size kalmış...saygılar,sevgiler....................... Mister spock

ALINTI
Google Gruplar
irfanmektebi@hotmail.com grubuna kayıt ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Benim Peygamberim

İlgili aramalar: müzik - ilahi -  ilahi