Son dakıka

12 Oca 2009

Meşruyu gayrimeşru ilan edip soykırım yapmak

için yaklaşılmasına izin vermediler. Üç gün sonra evin bir bölümünde hamile ana küçük çocuğuna sarılıp ölmüş diğer üç çocuğu da ölü analarının yanında perişan aç susuz ölmek üzere iken bulundu. Diğerlerinin cesetlerine kim bilir belki de savaştan sonra hastalığı önlemek için ulaşılacak.

İsrail Filistinlilere barınacak bir dam altı bir oda bırakmamak için evleri vuruyor ve hedef falanda gözetmiyor.

Hamas orada seçimle gelmiş iktidardaki parti. Teröristleri değil polisleri var. Ama ilk bombardımanda zaten karakolları vurdular.

Bunlar resmen kanlı katiller sürüsü.

Eğer bizim Yahudi basından haber okuyorsanız ne yazıyorsa tam tersini anlamak gerekiyor.

Yıllarca şeriat düşmanlığı yapanların Yahudi şeriatın göre katliam emri veren hahamlar meclisine ses çıkarmayışını da görmezden gelişini de dikkate almak lazım.

Bunların şeriatın gibi başka bir şeriat da bulamazsınız.

Müslüman müftülerden hiç birisi böyle bir fetva vermez veremez. vermeye yeltense şeriata göre kendisi suçlu olarak cezalandırılır.

Evrensel hukuk dediğimiz dünyadaki geçerli hukuk düzeninde de suçun şahsiliği vardır.

Kaldı ki Hamas'lı mücahitlerin suçlu olduğunu kabul etmek mümkün değildir.

Eğer onlara suçlu olarak bakarsanız bizim istiklal savaşı verip ülkemizden işgalci düşmana ve onların zulmüne karşı savaşmış tüm kadroları da terörist den saymak lazım. Vatanları ve vatandaşlarını korumaya çalışıyorlar. Bazıları iyi haber alan İsrail istihbaratının verdiği noktalar bombalanıyor sanıyorlar. Durum böylede değil. Çünkü İsrail kimsenin barınacağı ev bırakmadan kalanlarında uzun vadede açlık yokluk ve sokakta yaşamaktan ölmelerini ön gören çok kahpece bir plan uygulayarak soykırımı yaptığını perdelemeye çalışıyor.

Unutmayın yahudi istihbaratı aslında abartılan bir istihbarat dır. Bilgi üretemez bilgi satın alır ve yalan bilgileri para vererek yayar.

Filistin de bilgi satacak kişi ise artık nerde ise hiç bulunmaz. Karısı bilgi sızdıran kocasını oğul babasını baba oğlunu ihanet ediyor diye ihbar etmekten çekinmez. Zaten kimsede ihanet ile ölmek istemez. Kaldı ki artık toptan şehit olmaya hazırlanan bir toplumda ajan barınması da imkânsızdır. Orada ölüm kalım savunması yapan (savaşı değil savunmaya çalışan) Mücahitleri Ne Amerika'nın nede İsrail'in bombaları gerçek anlamı ile öldüremez. Ama bizlerden birinin onlara atacağı dengesiz bir söz onların kalbini kırar ve onları bitirir. Bizleri de Allah katında utanç içinde haşir eder.

Milli karakterimiz mazlumun yanında olmaktır. Hamas kendi halkına kurşun atmıyor onları korumaya çalışan meşru bir iktidardır. İsrail meşru olanla değil kukla olarak kendisine kulluk edecekler ile görüşmek istediği için meşru olana saldırıyor.

Selamlar

A.D.Şimşek

Hiç yorum yok:

Google Gruplar
irfanmektebi@hotmail.com grubuna kayıt ol
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Benim Peygamberim

İlgili aramalar: müzik - ilahi -  ilahi